Bejegyezték a Szakszervezetünket

Zala megyei Törvényszék 2018 szeptember 08.-i hatállyal bejegyezte a Gyermekvédelemben Dolgozók és Nwevelőszülők Szakszervezetét. Ettől az időponttól fogva újult erúvel vágunk neki rögös utunknak. Tesszük a dolgunkat, készítjük az okmányainkat, tájékoztatjuk a felettes szervezeteket a hivatalos létezésünkről és képviselünk minden hzozzánk tartozó dolgozót. Kérek mindenkit, hogy kísérje figyelemmel ezt a weboldalt, hiszen sok mindent fogunk ide feltölteni.

About The Author

3 thoughts on “Bejegyezték a Szakszervezetünket

 1. Tisztelt GYENESZ!
  Szeretnék gratulálni,hogy bejegyezték Önöket és működő képesek!Kérdésem lenne,hogy más megyéből is lehetnek tagok! Önök országos szakszervezete a nevelőszülőknek vagy csak Zala megyében?
  Köszönöm válaszukat!

  1. Köszönjök az elismerést! Igen, országos szervezet vagyunk, minden Nevelőszülőt igyekszünk képviselni. Tagja lehet a Szakszervezetnek bárki, aki támogatni akar Bennünket, de azt javasoljuk, hogy a honlapon megtalálható Alapszervezet alakításának magfelelően alakitsanak Alapszervezetet és így helyben tudják saját érdekeiket képviselni, természetesen az anyaszakszervezet támogatásával.

 2. Üdv!!
  Jó lenne ha valós,a nevelőszülők érdekeit (is) képviselő szervezet lenne a GYENESZ.
  A nevelőszülők véleménye alapján is lehetne előrelépni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük